Ändra vilken OneDrive-klient som ska startas för användarna(ADMIN)

Denna instruktion visar hur en med administratörsbehörighet kan styra vilken klient som ska startas när användarna klickar på Synkronisera i OneDrive och SharePoint.

1 - Logga in i Office 365 och klicka på Våfflan -->Admin

2- Klicka på Administrationscenter och sedan SharePoint

3- Klicka på Inställningar

4- Under inställningarna för OneDrive samt SharePoint-bibliotek bocka för Starta den nya klienten(Obs, för båda tjänsterna måste alternativen Starta den nya klienten vara valda)

5- Scrolla längst ned på sidan och klicka på OK.