Följa och sluta följa undervisningsrum

När ett nytt läsår startar så har föregående läsårs undervisningsrum arkiverats och nya skapats upp. Detta medför att användaren fortfarande följer arkiverade rum men inte de aktuella för läsåret. Gör enligt följande för att börja följa de nya rummen:

Gå till det aktuella undervisningsrummet och klicka sedan på knappen "Följ" längst upp till höger i rummet.

För att sluta följa undervisningsrum klicka på "våfflan" och sedan "SharePoint".

Du kommer då till den personliga startsidan i SharePoint. Längst upp i vänstermenyn visas alla de webbplatser du följer, klicka på den ifyllda stjärnan till höger om titeln för att sluta följa aktuell webbplats. Stjärnan blinkar ett par gånger och webbplatsen försvinner sedan från vänstermenyn. Du har nu slutat att följa webbplatsen.