Support för Office 365 & G-Suite

I syfte att upprätthålla god support för samtliga kunder erbjuder Eventful support för utsedda och utbildade objektspecialister/superanvändare och central förvaltning via ärendehanteringssystem, supportbank med artiklar och telefon 010-2099001. För ovan utsedda personer gäller SLA enligt nedan. För övrig personal erbjuder vi support utan SLA. För elever erbjuds ingen support.

Nedan följer exempel på support som Eventful erbjuder. Exakt vilken support den enskilda kunden har anges i respektive avtal.

Teknisk support

Följande är exempel på områden som täcks av teknisk support.

• Tilldelning av licens i Office 365 & G-Suite
  • Synkning av användare till Office 365 & G-Suite
  • Synkning av grupper till Office 365 & G-Suite
  • Inloggning med ADFS fungerar som tänkt
  • Rådgivning - ex vid uppdatering av tjänster & nya tjänster

Verksamhetssupport

Följande är exempel på områden som täcks av verksamhetssupport.

• Användning av Drive (skapa, dela, synka)
  • Användning av Teams for Education & Google Classroom
  • Användning av E-post (signatur, autosvar, grupper)
  • Användning av OneNote, Forms, Stream, Office Mix, Sway etc
  • Delning och samarbete i SharePoint
  • Överlagrade kalendrar
  • Skype & Hangout

SLA och eskalering

• Svarstid (påbörjat ärendet) inom åtta kontorstimmar, vardagar 9–16, lunch kl 12-13. Under juli månad samt mellandagarna före och efter nyårsafton är supporten stängd.
  • Eventful kan driva eventuella supportärenden direkt mot Microsoft och Google.
  • Eventful håller dokumentation över kundens lösning uppdaterad och aktuell.

Möjlighet till eskalering av akuta ärenden, både på och utanför kontorstid, så att felavhjälpning påbörjas inom två timmar mot en extra engångsavgift.