Outlook - Flytta mail, kontakter och kalenderposter

Flytta kontkater
1. Öppna kontaktmappen, använd ctrl + A-tangenterna för att välja alla kontakter.
2. Högerklicka var som helst på skärmen> Klicka på "Flytta".
3. Välj den universella kontaktmappen> Klicka på "Ok".
4. Följ samma steg för att flytta kontakterna från varje mapp till rätt mapp.

Flytta mail
1. Öppna inkorgen mapp, använd ctrl + A-tangenterna för att välja alla mail.
2. Högerklicka var som helst på skärmen> Klicka på "Flytta".
3. Välj den korrekta inkorgen mappen> Klicka på "Ok".
4. Följ samma steg för att flytta mailsna från varje mapp till rätt mapp.

Flytta kontakter
Se följande film; klicka här