Användare som inte ser Nyhetsfeeds

Ibland händer det att användare inte ser webbdelen Newsfeed på SharePoint sajter, samt att när de går till sin egen Nyhetsfeed så står det att den håller på att skapas.

Då behöver man göra följande.

· Inaktivera AD-kontot och lägg det i ou som inte synkas.

· Vänta 30 minuter eller kör en synk med Powershell till AzureAD (går varje kvart annars).

· Gjorde en permanent delete på kontot så att inte kontot återkopplas till det tidigare

· Kontrollera att profil och användare är borta från Sharepoint.

· Aktivera kontot i AD:t och lägg tillbaka den i det ou som synkas.

· Vänta 30 minuter eller kör en synk med Powershell till AzureAD.

Kontrollera följande:

· Kontot är uppskapat

· Logga in i O365 med användarens konto och se att licenser och behörigheter gått på.

· Kontrollera att Nyhetsfeeden fungerar på teamsites.

· Testa att följa någon webbplats

· Gå till Om mig i användarinställningarna och kontrollera att det er bra ut.

· Starta OneDrive,kontrollera att det ser bra ut.

· Kontrollerat att nyhetsfeeden på SharePoint-sajterna fortfarande funkar.