Användare som saknar brevlådor

Ibland när man tilldelar brevlådor i Office 365 genom att ge dem licensen "Exchange Online" kan det hända att den stannar vid statusen ”Vi förbereder en postlåda för den här användaren”. Det betyder att användaren har fått licens för brevlåda, men ingen faktisk brevlåda. I detta läge kan man ta bort licensen i admingränssnittet och lägga tillbaka den så brukar brevlådan skapas upp. Om man vill ta reda på hur många konton som har detta problem kan man söka fram dem med Powershell:

Get-MsolUser –All | where { $_.CloudExchangeRecipientDisplayType –eq ”-2147483642” }