Vem kan se mitt dokument i Onedriven

För att någon annan ska kunna se ditt dokument som ligger i din OneDrive så måste du dela det dokumentet med en person. Läs mer om hur man delar ett dokument här.

För att se vem man delar ett dokument med och vilken behörighet den personen har så klickar man på prickarna efter dokumentet och sedan på de tre nya prickarna och Delat med.

Nu ser du vem du delar dokumentet med och vilken behörighet den personen har. Du kan också ändra behörigheten genom att klicka på pilen vid behörigheten och ändra eller sluta dela dokumentet med personen.