De här apparna finns för Office

https://products.office.com/sv-se/mobile/Office

Office för iPad: Visa, skapa och redigera dokument med touchanpassade Word-, Excel- och PowerPoint-appar. Med Office för iPad får du de grundläggande funktionerna i Office kostnadsfritt. För att få premiumfunktionerna krävs en berättigande prenumeration på Office 365. På www.office.com/information finns mer information om kompatibla surfplattor och mobila enheter.

Du kan visa dokument utan kostnad med Office för iPad. En prenumeration på Office 365 krävs för att redigera och skapa dokument: Office 365 Home, Office 365 Personal, Office 365 University, Office 365 Business, Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise, Office 365 Enterprise E3 och E4 (pris för myndigheter), Office 365 Government E3 och E4, Office 365 Education E3 och E4 för studenter, Office 365 Education E3 och E4 för lärare och övrig personal eller Office 365 ProPlus.

• Office Mobile: Visa, skapa och redigera dokument med touchanpassade Word-, Excel- och PowerPoint-appar. Med Office för iPad får du de grundläggande funktionerna i Office kostnadsfritt. För att få premiumfunktionerna krävs en berättigande prenumeration på Office 365. På www.office.com/information finns mer information om kompatibla surfplattor och mobila enheter.

En berättigande prenumeration på Office 365 krävs för att redigera eller skapa dokument eller komma åt dokument som lagras på SharePoint och OneDrive för företag lokalt: Office 365 Business, Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise, Office 365 Enterprise E3 och E4 (pris för myndigheter), Office 365 Government E3 och E4, Office 365 Education E3 och E4 för studenter, Office 365 Education E3 och E4 för lärare och övrig personal, Office 365 ProPlus och Office 365 University.

• Outlook Mobile: I Windows Phone 8 finns en förinstallerad version av Outlook som du kan använda för att gå till din e-post i Outlook.com, Office 365 eller Exchange.
  • OneNote: Med den mobila OneNote-appen kan du alltid ta med dig dina anteckningar. Appen finns för Windows Phone 8, iPhone, iPad och Android-enheter.
  • OWA: Om du har en Office 365-prenumeration som omfattar Exchange Online kan du ordna, söka bland och svara på e-postmeddelanden och hålla koll på kalendern med hjälp av OWA-appen. Appen finns för iPhone och iPad.
  • Lync Mobile: Om ditt företag har den senaste versionen av Lync kan du använda Lync-appen för att hålla kontakten via din mobila enhet. Appen finns för Windows Phone 8, iPhone, iPad och Android-telefoner.
  • SharePoint Newsfeed: Om ditt företag har den senaste versionen av SharePoint kan du använda SharePoint Newsfeed-appen för att komma åt din nyhetsfeed från din mobila enhet. Appen finns för Windows Phone 8, iPhone och iPad.