Skicka meddelande från delad brevlåda

När man skickar meddelanden från en delad brevlåda med Outlook-klienten hamnar mailen i användarens Skickat-mapp, inte i den delade brevlådans Skickat-mapp. Man kan ändra detta beteende genom att lägga till en nyckel i registret på sin dator:

• Klicka på Start, Kör, Skriv regedit och klicka sedan på OK.
  • Leta upp och klicka på följande registerundernyckel:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Outlook\Preferences
  • Peka på nytt på Redigera -menyn och klicka sedan på DWORD-värde.
  • Skriv DelegateSentItemsStyle och tryck sedan på RETUR.
  • Högerklicka på DelegateSentItemsStyle och klicka sedan på Ändra.
  • Skriv 1 i rutan data och klicka på OK.
  • Avsluta Registereditorn.

Microsoft har en supportartikel om detta här: http://support2.microsoft.com/kb/2843677