Återskapa dokument som tagits bort från ett SharePoint-bibliotek

Om man har råkat tagit bort ett dokument från exempelvis ett klassrum eller personalrummet så går det ganska snabbt att återställa det.

Gör enligt följande:

1. Gå till Startsidan för skolan och klicka på kugghjulet -> Webbplatsinställningar
  2. Under "Administration av webbplatssamling" klicka på Papperskorg.
  3. Bocka för den mapp eller de dokument du vill återställa
  4. Scrolla högst upp i listan och klicka på "Återställ markering"