Ändra aviseringar från din Nyhetsfeeds

För att ändra aviseringar från din Nyhetsfeeds, t.ex att ett mail skickas varje gång någon gillar dina inlägg.

1 - I Office 365 klickar du på din bild i det övre högra hörnet och väljer om mig.

2 - Klicka på redigera din profil

3 - I toppmenyn klickar du på de tre prickarna (till höger om information)

4 - Klicka sedan på "Inställningar för Nyhetsfeed"

Här kan du hantera dina aviseringar och vilka taggar du följer m.m.

När du är klar med dina inställningar klickar du på spara och avsluta.