Lägga till modulen Schemapublicering

För att lägga till modulen Schemapublicering börja att klick på Administratör och sen Hantera tillägg.

Klicka sen på Lägg till modul.

Klicka på Sök efter hierarki.

Välj önskad hierarki det går även att söka alternativ. Här väljs Eventful och klicka sedan på Välj.

Klicka sedan på Bläddra i tilläggsbibliotek.

Sök efter Eventful i övre högra hörnet.

För Schemapublicering klicka på Inkludera det här tillägget.

Välj Administratörsmenyn i rullistan och markera att endast Administratörer ska ha åtkomst. Klicka sedan på Spara.

Nu har modulen Schemapublicering lagts till och finns under menyn Administratör.