Din Skolmat

Beskrivning

Din Skolmat visar skolans matsedel på en webbplats i SharePoint. För att aktivera detta tillägg, hämta det från SharePoint Store och lägg webbdelen på valfri webbplats.

Första gången måste webbdelen konfigureras. Ange den url som är till skolan på meny.dinskolmat.se.

Skolans matsedel visas.

Användarvillkor

Din Skolmat tillhandahålls som en fritt tillägg till SharePoint och kan användas för att visa skolans meny. Den hanterar ingen personlig data utan hämtar bara information från en offentlig webbservice. Skolan behöver ett abonnemang hos Din Skolmat för att publicera matsedeln, med tillägget till SharePoint är kostnadsfritt.