Lägga till en bild från Ipad i ett klassrum eller annan sharepointyta

1. Börja med att gå till klassrummet/webbplatsen via webbläasaren
  2. Klicka på biblioteket där bilden ska ligga (Dokument,Bilder,Undervisningsmaterial)
  3. Klicka sedan på kugghjulet i övre högra hörnet och välj "mobilvy"
  4. Klicka på +-tecknet nere till höger och välj sedan överför fil
  5. Nu kan du antingen ta en bild direkt med kameran, alternativt bläddra bland bilder eller filmer från kamerarullen