Skapa och använd delad postlåda

1. Logga in på Office 365 med ditt arbets- eller skolkonto.

2. Gå till administrationscentret för Office 365.

3. Gå till Delade postlådor.

4. Klicka eller tryck på symbolen Ikonen Lägg till.

5. På sidan där du skapar en delad postlåda anger du namnet på en delad postlåda och väljer en e-postadress för den delade postlådan.

Guiden Skapa en delad postlåda

6. Under Lägg till medlemmar börjar du skriva namnen på de personer du vill lägga till i den delade postlådan och markerar dem för att lägga till dem i listan.

7. När du är klar klickar du eller trycker på Spara för att skapa den delade postlådan.

Lägga till och ta bort medlemmar

När du har skapat en delad postlåda kan du när som helst lägga till nya medlemmar och ta bort befintliga medlemmar.

Så här lägger du till och tar bort medlemmar:

1. Gå till Delade postlådor.

2. Markera den delade postlåda som du vill redigera och klicka eller tryck sedan på Redigera medlemmar.

3. Ta bort personer från den delade postlådan genom att klicka eller trycka på x till höger om namnet.

4. Om du vill lägga till en annan person till den delade postlådan skriver du in namnet och markerar det för att lägga till det i listan.

5. Klicka eller tryck på Spara när du är klar.

Använd den delade postlådan

Se artikeln här.