Guide för att avhjälpa synkroniseringsfel i OneDrive för företag

För att avhjälpa synkroniseringsfel kan denna instruktion vara till hjälp.

Även dessa steg kan avhjälpa synkroniseringsfel för enstaka filer.

1. Kopiera de filer med synkroniseringsfel från din synkroniserade OneDrive och lägg dem på skrivbordet.

2. Ta  sedan bort filerna från OneDrive som är synkroniserad till datorn samt ta bort de två filerna från OneDrive inloggad i webbläsaren (filerna tas bort på två ställen).

3. Nu bör det inte finnas något synkroniseringsfel

4. Kopiera tillbaka  filerna från skrivbordet till OneDrive och gå sedan till OneDrive i webbläsaren och synkronisera