E-postavisering från en Nyhetsfeed

För enskild användare

För att erhålla en e-postavisering när en nyhet publiceras i en nyhetsfeed på en viss webbplats gör på följande sätt:

• Gå till den webbplatsen som innehar nyhetsfeeden som du önskar att erhålla avisering från
  • Klicka på "kugghjulet" längst upp till höger

• Välj "Webbplatsinnehåll"

• Klicka på appen "MicroFeed", (ej Inställningar/...)

• Gå till fliken "LISTA"

• Klicka på "Avisera mig" och välj "Ställ in en avisering för den här listan"

• Gör önskade val och klicka på "Okej". (SMS-aviseringar fungerar tyvärr inte i Sverige)

Nu kommer det en e-postavisering så fort någon lägger in en nyhet i nyhetsfeeden på aktuell webbplats.

För Webbplatssamlingsadministratör

En användare som har administratörsrättigheter över webbplatssamlingen kan även lägga till en grupp som mottagare för e-postaviseringar, görs i fältet "Skicka aviseringar till", se nedan.