Aktivera Excel-undersökning i en SharePoint-lista

För att aktivera funktionen Excel-undersökning på en SharePoint-sida behöver du ha Admin-behörighet till er tenant.

• Klicka "Admin" i O365-våfflan
  • Klicka "Extern delning" i vänstermenyn
  • Klicka "Webbplatser"

• Klicka på aktuell webbplats eller markera flera webbplatser
  • Markera "Tillåt att externa användare ansluter till den här webbplatsen"

• Klicka "Spara"

Nu kan användare genomföra Excel-undersökningar på denna webbplatssamling. Under "Delningsinställningar" efter aktuell webbsida ska nu statusen vara "Dela länkar och inbjudningar".