Schemapublicering Exchange

Följande krav ställs på schemafilen:

• Lärarna måste ha sin e-postadress angiven i schemafilen
  • Om eleverna ska få schemat publicerat, måste de finnas i schemafilen med sin e-postadress angiven
  • Filen måste sparas och laddas upp i formatet .NST

Öppna webbläsaren och gå till https://eventful-exchange-prod.azurewebsites.net och logga in med Office 365-konto.

Dra in en eller flera schemafiler till fältet "Här kan du släppa dina schemafiler". Schemafilerna måste vara av formatet .NST och att användarna måste ha e-postadress angivet i schemafilen.

Information om schemafilen presenteras. Klicka på Importera för att importera schemafilen.

Schemafilen har nu publiceras nu. Det går att stänga ner rutan för schemapublicering genom att klicka på Stäng. Det går även att stänga ner webbläsaren.