Hitta webbplatser och portaler i Office 365

Nu uppdaterar Microsoft till SharePoint 2016 och utrullningen har dragit igång. För att komma till er skolportal, er organisations SharePoint-sidor, har ni tidigare valt "våfflan" och sen "Webbplatser". I SharePoint 2016 heter det menyvalet nu "SharePoint". Se bild nedan.

Första gången du klickar på SharePoint kommer du till följande bild:

Välj "Nästa" för att få lite information om nya SharePoint eller "Inte nu" för att ta del av informationen vid ett senare tillfälle.

Här kan du läsa mer om SharePoints nya startsida.