Ändra tidszon i outlook och kalender

Viktigt!: Vissa inställningar för Office 365, inklusive visningsspråk, kan inte ändras av användarna i vissa konfigurationer av Office 365. Om ingen av följande procedurer fungerar för dig kan du kontakta din organisations Office 365-administratör för att få hjälp.

1. Logga in på Office 365 med ditt arbets- eller skolkonto.
  2. Klicka på Inställningar Settings: update your profile, install software and connect it to the cloud i navigeringsfältet längst upp för att öppna fönstret Inställningar och klicka sedan på E-post eller Kalender.

3. Till vänster hittar du många olika alternativ. Klicka på Allmänt och Region och tidszon och välj önskat språk. Klicka på spara

Om du inte har ett alternativ för inställning av språk

I vissa Office 365-installationer kan visningsspråk och vissa andra inställningar bara ändras av användare med vissa licenser. Om inställningarna för Office 365 inte innehåller ett alternativ för att ändra språk kan du be din organisations Office 365-administratör om hjälp.

Mer om språkinställningar

• Om du ändrar visningsspråket påverkas inte språkinställningarna för någon annan. Om andra personer använder samma dator bestäms deras visningsspråk av de egna inställningarna för Office 365.

• Du ska också ange att visningsspråk när du loggar in på Outlook Web App (e-post och kalender) för första gången. Men språkinställningen för Office 365 åsidosätter inställningen i Outlook Web App om de är olika.

• För närvarande finns det fler språk för Outlook Web App än för andra tjänster (till exempel gruppwebbplatser) i Office 365.