Lägga tillbaka webbdelen Nyhetsfeeds

Om webbdelen för Nyhetsfeeds har försvunnit så kan man lägga tillbaka den genom att följa denna instruktion.

1. När du står på sidan där Nyhetsfeeden har försvunnit så klickar du på Redigera i det övre högra hörnet.
  2. Ställ sedan muspekaren i den ruta där du vill lägga till nyhetsfedden och klicka på Infoga och sedan Webbdel
  3. Klicka på Socialt Samarbete under kategorier och välj sedan Webbplatsfeed och Lägg till
  4. Avsluta genom att klicka på Spara