Office på Mac frågar ständigt efter inloggning

1. Börja med att återställa dina Office-relaterade nyckelrings-poster och se om det löser problemet. Se denna artikel: https://support.apple.com/en-gb/HT203192

2. Om inte steg 1 löser problemet provar du att radera nyckelringarna som är relaterade till ditt Office 365-konto och loggar åter in i Office med ditt Office 365 arbets- eller skolkonto. Följ stegen nedan:

a. Öppna "Finder" klicka på "Go" på toppfliken "Verktyg" klicka på "Keychain Access"

b. Radera lösenordet som är relaterat till ditt Office 365-kontot enligt följande:

<For Org ID>

Unknown

Microsoft Office Identities Settings 2

Microsoft Office Identities Cache 2

<GUID> (Type is MicrosoftOffice15_2_Data:ADAL:xxxxxxxxxxxxxxxxxx)

c. Logga in i Office-klienten igen för att se om detta löste problemet.