Konfigurera Office 365 e-post (iPhone/iPad)

Guiden nedan beskriver hur du konfigurera Exchange ActiveSync på iPhone, iPad eller iPod touch.

När du lägger till ditt Office 365 Exchange ActiveSync-konto kan du synkronisera mail, kontakter, kalender, påminnelser och anteckningar trådlöst till din iOS-enhet.

1. Lägga till ditt Exchange-konto
    Tryck på Inställningar > Mail > Lägg till konto > Exchange.
  2. Ange dina uppgifter
    Ange din e-postadress som användarnamn samt ange ditt nya lösenord. Du kan också ange en kontobeskrivning om du vill.
    Din iOS-enhet kommer att försöka hitta Exchange-servern automatiskt. Om det misslyckas och du behöver ange server-adress behöver du kontakta administratören eller support.
  3. Du kan synkronisera mail, kontakter, kalender, påminnelser och anteckningar. När du är klar med valen trycker du på Spara-knappen.