Outlook 2010 - Öppna användares kalender

Efter flytten till Office 365 kan det i vissa fall hända att användares kalendrar inte inte öppnas korrekt i Outlook.

För att lösa detta så behöver användarens kalender stänga och sedan öppnas. Se instruktion nedan;

I Outlook 2010 klicka på "Kalender"

Under "Delade kalendrar" så högerklicka på kalendern som du har problem att visa och välj "Ta bort"

Lägg sedan till samma kalender igen genom att högerkicka på "Andra kalendrar", välj "Lägg till kalender" och sedan "Från adressbok".