Aviseringar i SharePoint

I SharePoint kan man ställa in aviseringar på listor och bibliotek så att man får ett mail när någon lägger till eller ändrar nya objekt.

För att skapa en ny avisering börja med att navigera till den webbplats där listan eller biblioteket ligger.

1-Om listan ligger som en webbdel på en sida, klicka på rubriken för webbdelen. I detta exempel används Personalkalendern.

2- Klicka på Kalender i toppmenyn och sedan Avisera mig

3 - Ställ in när du vill att aviseringar ska skickas, scrolla sedan ned och klicka på Ok