Skapa om profil i Outlook

Om man flyttar e-postsystem från en miljö till en annan kan profilen i Outlook-klienten bli missnöjd. Har man en Exchange-hybrid ska det räcka med att starta om Outlook, men om det inte fungerar kan man ta bort och skapa en ny profil. Det gör man på följande sätt:

1. Ta bort e-postkonto i Outlook
  2. Lägga till e-postkonto i Outlook

Har man slagit in fel lösenord flera gånger kan det räcka med att man bara tömmer i "Autentiseringshanteraren". Här finns två bra guider för det (en på engelska och en på svenska):

Clear Outlook Cached Credentials in Windows Credential Manager

Ta Bort En Sparad Inloggning I Autentiseringshanteraren

Tar du bort alla e-postkonton eller rensar din profil under Start > Kontrollpanelen > E-post kan du skapa en ny profil:

Skapa ny profil i Outlook