Delade brevlåda Outlook 2010

Börja med att kontrollera att du har behörighet att läsa den delade brevlådan genom att;

Logga in i Office 365 Outlook Web Access (https://outlook.com/nynashamn.se), klicka på avataren (tomt huvud, eller bilden) längst upp till höger.

Välj "Öppna en annan brevlåda" i rullgardinsmenyn. I frågan som kommer upp, börja skriva det fullständiga namnet eller e-postadressen. Till exempel, kommunpolitker@nynashamn.se. Om namnet inte autofylls in det och välj "Sök kontakter och katalog" för att hitta brevlådan. När du har valt rätt brevlåda, klicka på Öppna och ett nytt fönster med den andra brevlåda öppnas.

Verifiera att konton inte är inlaggda som "användarkonton" i Outlook genom att;

Öppna kontoinställningar:

Markera övriga konton och välj "ta bort".
Lägg till en delade brevlåda
Klicka på ditt konto och välj "ändra"
Klicka på "Fler inställningar"
Klicka på "Avancerat"

Klicka på "Lägg till"

Skriv in e-postadressen till den delade brevlådan och klicka på "ok"
Klicka på "Verkställ"

Start sedan om Outlook.
Nu ska den delade brevlådan visas i Outlook nedan för ditt personliga konto.