Ändra språkinställningar i ett Team

Ibland händer det att språkinställningarna har blivit fel i ett Team, detta märker man genom att rättstavningen i OneNote och Word inte rättar på Svenska i Teams.

För att justera detta följ stegen nedan. (Du behöver vara ägare av teamet för att kunna göra detta

1 - Gå till det Team det gäller, och klicka på de tre prickarna bredvid Allmänt och sedan Öppna i SharePoint

2 - Klicka på kugghjulet i det övre högra hörnet, välj Webbplatsinformation och sedan Visa alla webbplatsinställningar.

a/

b/

3 - Klicka sedan på Nationella inställningar

4 - Ändra till sist till rätt tidszon och klicka på ok