Integritetspolicy - Läroplansapp

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller för Eventfuls läroplansapp.

Vilken information får applikationen och hur används denna information?

Svar: Läroplansappen samlar inte in eller överför någon personligt identifierbar information om dig, till exempel ditt namn eller e-postadress.

Hur hanterar appen platsdata?

Svar: Applikationen använder inte eller samlar in data som är relaterade till din geografiska plats.

Kan användare se sina personuppgifter i appen?

Svar: Nej, applikationen samlar inte in, överför eller underhåller användardata.

Delar appen personlig information?

Svar: Nej, eftersom ingen personlig information samlas in, överförs eller underhålls av applikationen delar vi inte personlig information med någon.

Samlar reklamföretag data från appen?

Svar: Nej, applikationen har ingen möjlighet att samla, överföra eller behålla användardata, så ingen data delas med reklamföretag.

Använder Eventful underleverantörer eller analysföretag?

Svar: Nej, applikationen har ingen möjlighet att samla, överföra eller behålla användardata, så ingen data delas med underleverantörer eller analysföretag.