Kopiera filer och mappar från SharePoint till Teams

För att kopiera filer och mappar från SharePoint till ett Team så gör man bäst i att kopiera över materialet istället för att välja flytta, när man sedan ser att allting är överflyttat ordentligt så kan man ta bort det från SharePoint.

1. Börja med att ha ditt Team i en flik och SharePoint i en annan

2. Gå till teamet klicka på de tre prickarna bredvid kanalen Allmänt och välj öppna i SharePoint och klicka sedan på stjärnan i det övre högra hörnet för att följa Teamet.

3. Gå till SharePoint och markera de filer och mappar som du vill kopiera över, klicka sedan på Kopiera till

4. Välj sedan ditt Team till höger och välj sedan först Dokument och sedan General klicka till sist på Kopiera hit

5. Indikatorn i det övre högra hörnet säger till när kopieringen är färdig

Om du sedan vill flytta filer och mappar inom Teamets kanaler så följer du nedan instruktion.

https://eventfulab.zendesk.com/hc/sv/articles/360005912554