Flytta filer och mappar mellan kanaler i ett Team

Ibland kan man vilja flytta saker från tex Allmänt-kanalen till andra kanaler för att få en bättre struktur gör då enligt nedan.

1. Gå till Allmänt-kanalen och klicka på Öppna i SharePoint.

2. Markera de filer och mappar du vill flytta och klicka sedan på Flytta till

3. Klicka på Aktuellt bibliotek och välj sedan vilken kanal du vill flytta till, avsluta med att klicka på Flytta hit

4. Indikatorn i det övre högra hörnet talar om när det är färdigt