Följ

Arkivering av Teams vid läsårsuppflyttning

Eventful arkiverar föregående läsårs synkroniserade Team.

HITTA DINA ARKIVERADE TEAM

  • Välj Team i den vänstra kolumnen (bild 1)
  • Klicka på kugghjulet i det nedre vänstra hörnet (bild 2) för att öppna Hantera Team-menyn.
  • Dina arkiverade Team återfinns under rubriken Arkiverat (bild 3)

BRA ATT KÄNNA TILL

  • När ett Team är arkiverat har alla medlemmar läsåtkomst till Teamet men har ej möjlighet att göra några ändringar.
  • Det går fortfarande att bjuda in medlemmar till Teamet, exempelvis en ny lärare som vill se vad eleverna har arbetat med tidigare.
  • När Team blir arkiverat får Teamnamnet ett prefix i form av Expmmyy_ (exempelvis så får en klass som hetat Klass 7A det arkiverade namnet ”Exp0818_Klass 7A”).
  • Ett arkiverat Team går att återaktivera via Hantera Team-menyn.
  • Ett arkiverat Team kan fortfarande vara en favorit
  • Arkiverade Team markeras med särskild symbol (bild 4

bild1.PNG

bild2.PNG

bild3.PNG

bild4.PNG

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.