Flytta filer från ett arkiverat Team

Ibland kan man vilja flytta saker från tex Allmänt-kanalen till andra kanaler för att få en bättre struktur gör då enligt nedan.

1. Gå till Allmänt-kanalen och klicka på Öppna i SharePoint.

2. Markera de filer och mappar du vill flytta och klicka sedan på Flytta till eller Kopiera till

3. Klicka på det Team du vill flytta filerna till och välj sedan vilken kanal du vill flytta till, avsluta med att klicka på Flytta hit eller Kopiera hit