Flytta filer från ett Team till ett annat

Ibland kan man ha råkat skapa lite för många Team. Då kan det vara bra att flytta in filerna från ett Team till en egen kanal i ett annat Team. OBS. Du kan inte flytta något annat än filer och mappar.

Här är ett exempel där man skapat upp ett Team i engelska, när alla ämnen egentligen skulle ligga som kanaler i ett Team:

Börja med att skapa en ny kanal i Teamet där ämnena skall ligga.

Gå till Teamet som filerna skall flyttas från, och öppna kanalen Allmänt i SharePoint.

Klicka på Dokument för att gå till toppnivån i mappstrukturen.

Markera alla mappar och dokument, klicka på "Flytta till"

Klicka dig fram till den nya kanalen du skapade.

När filerna är flyttade hittar du dem i den nya kanalen i Teams.

Avslutningsvis tar du bort det gamla Teamet.