Lärare kan inte ta bort elevers kommentarer

Som lärare i ett team så ska man kunna ta bort elevernas kommentarer i konversationsflödet.

Dock så har det visat sig i vissa fall att det inte går, och detta beror då på att läraren har fel meddelandeprincip tilldelad, följ nedan instruktion för att rätta till detta.

OBS man behöver vara global administratör för att göra inställningen.

1. Klicka på Våfflan ->Administratör

2. Klicka på Administrationscenter -->Teams och Skype
    '
  3. Leta upp användaren i sökrutan till höger och klicka på användaren
  4. Kontrollera så att användaren inte har principen EduFaculty, om så är fallet klicka på Redigera och ändra till EduFaculty_Custom och klicka sedan på Spara