Inläsningstjänst

Problem

Vissa pedagoger blir kopplade till alla skolor i kommunen

Förklaring

När vi läser ut pedagoger så får vi med en koppling per skola, så vi vet EXAKT vilka skolor varje pedagog arbetar på. Detta kan tyvärr inte skickas med, eftersom användare bara får finnas med en gång vid inläsningen till Inläsningstjänst.

Därför har vi gjort en specialanpassning, att om en pedagog tillhör flera skolor sätter vi "kommunen". Inläsningstjänst är medvetna om denna begränsning och arbetar på en lösning. Alternativet hade varit att bara ta med pedagogen på den första skolan man arbetar på, men då tappar man kopplingen till resterande skolor. När problemet med inläsningen är ordnat behöver vi ändra tillbaka vid utläsningen för att hantera det nya scenariot. Vi hoppas att detta kan lösas under hösten.