Teamsapp för Urkund - Integritetspolicy

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller för Eventfuls plagiatkontroll via Urkund.

Vilken information får applikationen och hur används denna information?

Svar:  Applikationen hämtar information från Microsoft Graph, bland annat den informationen om gruppens/teamets uppgifter och inlämningar (utan betyg/bedömningar) som användaren har rätt att se, för att kunna bygga upp en vy över inlämningar. Appen samlar in och överför upphovsmannens namn och e-postadress, eleven i detta fall, (inte läraren). Detta skickas i sin tur till Urkund i syfte att utföra plagiatkontroll på dokumentet.

Global administratör för tenanten tilldelar följande rättigheter till appen:

• Läsa användares uppgifter utan bedömning
  • Läsa användares skol- och grupptillhörighet
  • Läsa alla användares fullständiga profiler
  • Läsa alla grupper
  • Läsa alla filer som användare har tillgång till

Hur hanterar appen platsdata?

Svar: Applikationen använder inte eller samlar in data som är relaterade till din geografiska plats.

Kan användare se sina personuppgifter i appen?

Svar: Nej, applikationen underhåller inte användardata.

Delar appen personlig information?

Svar: Nej, eftersom ingen personlig information underhålls av applikationen delar vi inte personlig information med någon.

Samlar reklamföretag data från appen?

Svar: Nej, applikationen delar ingen data med reklamföretag.

Använder Eventful underleverantörer eller analysföretag?

Svar: Nej, enbart Eventful samlar in statistik som visar hur mycket applikationen används med hjälp av Microsoft ApplicationInsights. För övrigt delar applikationen ingen data med underleverantörer eller analysföretag.