Fjärrundervisning i Teams

Följ

Kommentarer

4 kommentarer

• Johannes Tyve

Bra guide. Två saker jag skulle vilja lägga till är hur man tystar de andra deltagarna (ni har en separat) och sen hur man får med ljudet från t.ex. en video som delas (genom att klicka i Ta med systemljud). Två frågor som dyker upp rätt ofta.

1
    Kommentarsåtgärder Permanent länk
  • Tobias Svensson

Tack Johannes, jag fixar det.

0
    Kommentarsåtgärder Permanent länk
  • Marie Umerkajeff

Går det inte att boka mötestider med 15 minuters intervaller?

Likaså undrar jag varför eleverna som grupp inte hamnar på obligatorisk närvaro när man skapar ett möte? Vad är i så fall den funktionen till för?

Sedan undrar jag hur jag ska göra för att boka två klasser (i detta fall halvklasser ) vid samma datum och tid i Teams möten?

Kommentarsåtgärder Permanent länk
  • Leif Ödmark

Hej Tobias!

Var sparas den fil som ett inspelat möte genererar?

Kan det bli en fråga om "tredje land" eller är det inom EU?

Leif

Kommentarsåtgärder Permanent länk